Meniul pentru sarbatorile de iarna este poate cel mai greu de stabilit. Mesele de sarbatori aduna in jurul lor familie si prieteni, fiecare cu gusturile si preferintele sale, asa ca nu e deloc usor sa le oferi tuturor preparate care sa le faca placere. La PREMIER CATERING & EVENTS, am creat pentru voi o serie de meniuri pentru orice eveniment, cu accent in aceasta perioada pe petrecerile de Craciun si Revelion, astfel incat sa puteti alege si combina exact tipurile de preparate pe care le doriti, indiferent daca este vorba de preparate traditionale sau de preparate minimaliste, exotice, fusion etc, apartinand atat bucatariei romanesti, cat si celei internationale.
Meniurile de Craciun sunt de cinci tipuri:
Catering Craciun meniu Finger Food (bufet rece, cu preparate precum – Canape-uri cu branza blue si caise confiate, Frigarui de cascaval afumat cu masline verzi, Cosulete cu rucolla, ou de prepelita si sos dijonnaise, Minifrigarui de pui marinate in lapte de cocos si curry, Ciuperci umplute cu ragu de legume gratinate cu cascaval vegetal etc, bufet desert, cu preparate precum: Prajituri homemade, Strudel cu branza dulce si stafide etc)
Catering Craciun meniu Traditional (cu bufet rece, cald, garnituri, salate si desert, dar si vin fiert, cozonac si turta dulce – din partea casei, exact ca la mama acasa, dar fara munca in bucatarie!).
Catering Craciun meniu Clasic (cu bufet rece, cu preparate precum – Canape-uri cu branza blue si caise confiate, Lingurite cu crema de unt si somon, Bruschete cu guacamole si susan negru, Cosulete cu legume thailandeze etc, bufet cald, cu preparate precum Rulada de porc haiduceasca cu masline verzi sau Friptura de porc umpluta cu ceapa verde caramelizata, Pui Crispy cu busuioc sau Gujon de pui cu busuioc, Cartofi la cuptor cu ierburi aromate sau Cartofi zdrobiti cu masline verzi si ceapa etc si bufet desert)
Catering Craciun meniu Premium (nu lipseste bufetul rece – Crostini cu camembert, piersici si maraschino, Crackers de parmezan cu piept de rata afumat, Montado de Boquerones etc, bufet cald – File de curcan gratinat cu mozzarella si busuioc, Frigarui din file de somon in sos teryiaki si susan negru sau File de peste cu sos de mango, Beef Bourguignon, Cartofi cu mascarpone si ceapa verde la cuptor etc si desert – Cheesecake cu jeleu de mango sau Panna Cotta, Negresa de casa cu visine de post etc).
Catering Craciun meniu Reinventat (bufet rece – Bilute din branza de burduf cu trei arome, Minibriosa cu ficatel si ou de prepelita, Canape cu pasta de mici si boabe de mustar, Mamaliga cu parmezan si masline verzi cu sarmalute in foi de vita cu lamaie etc, bufet cald – Tochitura romaneasca reinterpretata in stil mediteranean, Pulpe de rata la garnita garnitura si salata etc, desert – Bilute de papanasi cu dulceata si smantana, Shot-uri de coliva cu fistic),
Meniurile de Revelion sunt de trei feluri:
Catering Revelion meniu Silver (bufet rece – Tapenade de masline si crema de branza Philadelphia, Choux cu mousse de ton si ardei copt, Cosulete cu alge de mare, somon si susan etc, bufet cald – Rulada de porc cu piure de morcov, Piept de pui umplut cu cheddar si dovleac, Cartofi la cuptor cu ierburi aromatice, Sos de iaurt cu menta etc).
Catering Revelion meniu Gold (bufet rece – Montado de Boquerones, Canape cu ou de prepelita si germeni, Frigarui de emmetaler cu strugure, Canape cu camembert si rodie etc, bufet cald – Frigarui de somon in sos teryiaki cu susan alb si negru, Rulada de porc umpluta cu masline verzi, Cartofi zdrobiti cu ceapa verde, masline, patrunjel si rosii uscate, Sos sweet chilli etc)
Catering Revelion meniu Platinium (bufet rece – Blini cu crema de unt si icre rosii, Canape cu terina de branzeturi nobile si ceapa caramelizata, Crostini cu spuma de sunca, seminte de dovleac si hrean, Canape cu miez de creveti si sofran etc, bufet cald – Porc cu ananas si sos dulce-acrisor sau Porc teryiaki, Fructe de mare cu sos limone, Salata din baby spinach, branza de capra, mar si merisoare, Salata iceberg, seminte de in, quinoa si sos de mustar etc).
Consultati in site compozitia integrala, serviciile incluse, dar si preturile tuturor meniurilor pentru orice eveniment.