Catering eveniment business

Toamna este anotimpul prielnic unui numar mare de evenimente corporative. Toata lumea s-a intors din vacante cu bateriile incarcate si este gata sa-si reia activitatea sau sa se implice in proiecte noi. Evenimentele corporative marcheaza adesea inceputul acestor proiecte sau, dupa caz, incununeaza cu stil sfarsitul lor. Insa indiferent de momentul cand este organizat, fiecare astfel de eveniment poate fi o reusita daca se urmeaza cativa pasi simpli si eficienti. Din experienta noastra, acestia sunt:

Sa ai in vedere, ca organizator, ce fel catering corporativ vrei pentru eveniment

Poti alege intre formate diferite precum: Cocktail (cu o atmosfera destinsa si perarate servite de personal auxiliar in continuu pe toata perioada evenimentului), masa (cu un pranz sau o cina de tip festiv, in care participantii sunt asezati si serviti la mese) sau tip bufet suedez (invitatii alegandu-si singuri – sau cu ajutorul personalului auxiliar – de pe mesele incarcate de preparate ceea ce doresc sa consume).

Analizeaza amanuntit posibilitatile pe care spatiul in care va avea loc evenimentul le ofera

In functie de caracteristicile fiecarui spatiu, se organizeaza tipul de catering corporativ ales (zona de aranjare a meselor si a scaunelor sau a bufetului, pe unde intra si iese personalul etc). Cum spatiile destinate evenimentelor corporative sunt atat de diferite, este important ca tipul de catering ales sa se adapteze perfect acestora, pentru a permite desfasurarea evenimentului fara perturbari inutile.

 

Nimic nu trebuie sa te surprinda!

Inainte de eveniment, ca organizator, trebuie sa ai totul clar, inclusiv detaliile logisticii (vesela etc) sau ale meniului (cantitati, ingredientete, modul de prezentare etc), cat si programul evenimentului. Tot personalul implicat in servirea preparatelor, indiferent de tipul de catering corporativ ales, trebuie sa cunoasca protocolul si particularitatile evenimentului respectiv, sa stie cand deranjeaza si cand nu, sa fie atenti la necesitatile invitatilor sau ale organizatorilor pe intreg parcursul desfasurarii acestuia.

Personalizeaza totul, confera stil si clasa evenimentului tau

Exista numeroase detalii care pot contura o imagine personalizata, cu stil si clasa pentru fiecare tip de eveniment corporativ. Printre acestea se numara utilizarea culorilor companiei in decorarea meselor, dar si a preparatelor (acolo unde este posibil), imprimarea logo-ului pe servetele si pe uniformele personalului auxiliar, mici cadouri pentru fiecare invitat, decorarea spatiului in aceleasi culori ale companiei, in conformitate cu subiectul evenimentului.

Pe langa toate acestea, alegerea sau crearea unui meniu de exceptie de catering corporativ, impreuna cu specialistii nostri, va contribui, cu siguranta, la succesul muncii tale.

Learn the easy solution of the Rubik's Cube and impress your friends with your amazing new skill.