Servicii catering complete Botosani

Sunteti in cautare de un serviciu de catering complet care sa va ofere posibilitatea de a alege meniuri variate pentru dumneavoastra sau pentru oaspetii dumneavoastra ? Va ganditi ca posibilitatea de a gasi meniuri care sa fie pe placul tuturor si care sa se incadreze in bugetul dumneavoastra este ceva imposibil? Mese si scaune cu ornamente - Restaurant Tea Time Catering BotosaniVa oferim posibilitatea de a alege acum intre meniuri foarte variate, de la meniuri vegetariene sau lacto-vegetariene si pana la meniuri sofisticate compuse din fructe de mare sau delicatese care in mod normal nu se pot gasi la preturi rezonabile.
Serviciile noastre constau in servicii de catering profesioniste, pentru firme sau persoane fizice, deci nu ezitati sa ne contactati cu incredere si va vom sta la dispozitie cu placere.

Catering Botosani - Bufet Suedez:
Venim în sprijinul dvs. cu servicii de catering tip bufet suedez pentru diverse evenimente (recepţii, conferinţe, cocktail-uri, doctorate, tranining-uri, inaugurari sedii etc.). Meniul consta in preparate reci, dar poate fi completat si cu mâncare caldă livrata în recipiente care menţin temperatura constantă.
Buchet mireasa - Restaurant Tea Time Catering BotosaniVa oferim:
– meniu diversificat;
– calitate ridicata;
– transport gratuit in limita unei distanta in functie de comandă;
– meniuri personalizate in functie de client;
– consiliere pentru o cat mai buna organizare a evenimentului;
– personal calificat pentru servire;
– logistica (farfurii arcopal, tacamuri inox, pahare sticla,carafe vin etc.) – pentru comenzi peste 50 de persoane sunt incluse in pretul meniului.
Mai jos va oferim cateva variante de meniu din care puteti alege. In cazul in care doriti o varianta de meniu personalizata va rugam sa ne contactati telefonic.

Catering Botosani Evenimente Speciale:Ornamente florale - Restaurant Tea Time Catering Botosani
 Organizăm evenimente speciale personalizate pentru nunți, botezuri, zile de naștere etc. la locația aleasă de client. Organizarea se realizează în cele mai mici detalii, firma dispunând de logistica necesară și de personal calificat pentru deservire.

Firma dispune de urmatoarele:

– Cort 8x20m aprox 250 persoane, cort 6x14m , 3x3m patrat, 10x10m hexagonal

– farfurii arcopal;
– tacâmuri inox;
– pahare sticlă (pahare short drink, pahare long drink, pahare vin, pahare șampanie);
– carafe vin;
– fețe masă, fețe scaune, covoare;
– scrumiere;
– oliviere;
– coșuri pâine;
– baloane heliu;
– gheață carbonica;
– porumbei albi
– ornamente florale;
– artificii tort;

Va multumim, nu ezitati sa ne contactati ! Tea Time - catering complete Botosani